Kukkants bele....

Kedves Szülők!


Mi szülőként is fontosnak tartjuk, hogy milyen ajándékot / könyvet vásárolunk a gyermekünknek. Az alábbiakban bele tudtok kukkantani a Karácsonyi könyvecskébe, de ha bármilyen kérdésetek lenne még, várjuk az enkicsikonyvem@gmail.com e-mail címen.

A külcsíny
A 20 x 20cm-es, 46 oldalas könyvecskék strapabíró ragasztókötéssel készültek, hogy sok éven keresztül bírják az apró kezecskék lapozgatását. Borítója élénk színű a gyermek nemének megfelelő főszereplővel és színben, így már első ránézésre is megkülönböztethető a fiú és a lánykönyv.



Belbecs

A mese mindkét könyvben megegyezik, a főszereplő a Te gyermeked és az ő barátai lesznek. Az illusztráció minden könyvnél azonos (a fiú könyvben kisfiú a főszereplő, a lány könyvben kislány), a mesébe az általad megadott neveket, adatokat (város, születési adat stb.) helyettesítjük be. Minden könyv egyedileg kerül a nyomdába, a mesék egyedileg vannak megszerkesztve a kapott adatokból.


A történet
A mese főszereplője Mikulás előestéjén édesanyjával történt beszélgetést követően a teljesíthetetlen kívánságról (kisfiúk szuperhősök-, a kislányok tündérek akarnak lenne egyetlen napra) álmodik. Másnap a gyermek kap egy levelet a Mikulástól melyben megbizatást kap arra, hogy találja meg a legbátrabb, a legokosabb és a legjobb gyereket. Persze a mi kicsi főhősünknek is van ötlete: a legbátrabb az egyik fiú barátja, a legokosabb egy nálánál kisebb lányka (testvér, unokatestvér, szomszéd kislány), és a legjobb óvodás / iskolás lány pajtása. És, hogy miben a leg-ek? És végül kinek teljesíti a Mikulás a teljesíthetetlen kívánságot..... Az kiderül a meséből!

Illusztráció

A mai digitális világunkban nagyon fontosnak tartottuk, hogy a gyermek a saját rajzához hasonló, szabadkézi illusztrációval találkozzon, s ezáltal könnyebben azonosulhasson vele. A mesekönyv minden egyes képe szabadkézzel lett rajzolva és színezve. Így válik ez a könyvecske igazi kézműves termékké.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése