Megszületett

Mi történik akkor, ha egy két gyermekes, egy egy gyermekes anyuka és egy gyermekvállalás előtt álló anyukajelölt nagyot mer álmodni: megszületik az "Én kicsi könyvem".


Mind a hárman nagyra tartjuk a gyermekirodalmat, imádjuk Bartos Erikát és a lurkóit, tiszteljük és szeretjük Berg Juditot és persze fejet hajtunk gyermekkorunk meseírói előtt. Úgy gondoltuk, hogy színt viszünk a magyar gyermekirodalmi paletta amúgy is színpompás rengetegébe, és megálmodtuk az egyedi mesekönyvet.

Célunk, hogy minden kislány és kisfiú, aki kezébe veszi könyveinket a történet főhősévé válljon. A történet főszereplője a könyv kis tulajdonosa, mellékszereplői pedig kis barátai, testvérei. A könyveink meséit már megírtuk, viszont a szereplőket még keressük.

Legyen a Te gyermeked saját könyve főszereplője.

Az "Én kicsi könyvem" két könyvet tartalmaz: az elejéről kezdődik a mese, a hátulról pedig a napló. A napló mindig a mese témájához szorosan kapcsolódó foglalkoztató könyv. A gyermek (szülei segítségével) szövegesen ki tudja egészíteni a történetet a saját kicsi életében történtekkel. Így egy újabb történet születik, melyet csak részben illusztráltunk. Szintén a gyermek feladata a napló rajzait kiszínezni és a történet alapján kiegészíteni.

A naplót kitölteni igazi családi élmény és életre szóló emlék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése